Joyce Deneer

Joyce behaalde haar diploma aan de Universiteit Maastricht (NL) en is binnen de praktijk werkzaam als klinisch psycholoog. Ze is verder opgeleid tot Integratief Psychotherapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Ze liep haar klinische stage bij RIAGG-Maastricht, afdeling Persoonlijkheidsstoornissen en Interpersoonlijke problematiek. Hier behaalde ze ook haar aantekening Testdiagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek en intelligentieonderzoek).

Na haar afstuderen is Joyce jongeren en volwassenen gaan behandelen met uiteenlopende klachten. Dit deed ze in eerste instantie in huisartspraktijken waar ze cliënten zag met allerlei psychische problematieken. Ook verzorgde ze groepstrainingen en bleef ze, in het kader van een werkervaringsplek, werkzaamheden uitvoeren bij RIAGG-Maastricht. Hierna is ze gaan werken bij een specialistische instelling voor cliënten met chronische rug- en nekklachten met daarnaast bijkomende psychische klachten. Ook hier verzorgde ze regelmatig informatieavonden over onder andere de omgang met en behandeling van chronische pijn. Joyce werkte voorheen als klinisch psycholoog bij de Praktijk voor Gedragstherapie en bij het Centrum voor Eetstoornissen in Ham, Limburg.

Door haar brede ervaring biedt zij een ruim behandelaanbod voor mensen met onder andere stemmingsproblemen, angst- en dwangklachten, pijn- en vermoeidheidsklachten, burn-out, relatieproblemen, slaapproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. Zij verzorgt het persoonlijkheidsonderzoek voor volwassenen binnen de praktijk.

Joyce vindt het belangrijk om nauw aan te sluiten bij uw eigen hulpvragen. Samen met u gaat zij op zoek naar een manier om uw klachten te verlichten en er beter mee om te gaan. Zij gebruikt hiervoor verschillende technieken uit bijvoorbeeld de cliëntgerichte psychotherapie, cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance and commitment therapy (ACT). Welke behandelvorm gebruikt wordt, hangt af van uw eigen stijl en behoefte.

Tel nr. Joyce: 0494 860 830

José Raets

José behaalde zijn diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven en is binnen de praktijk werkzaam als erkend klinisch psycholoog (VVKP Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen) Hij is erkend gedragstherapeut (VVGT Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie) en erkend hypnotherapeut (VHYP Vlaamse Wetenschappelijke vereniging voor Hypnotherapie).

Hij bundelt meer dan veertig jaar ervaring als klinisch psycholoog Volwassenen in het centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) in Maasmechelen en twintig jaar als zelfstandig gevestigde psycholoog in Maaseik.

Deze ervaring blijft hij inzetten voor mensen met klachten van Angst, Depressie, Rouw en verlies, Stress, Trauma en Persoonlijkheidsproblematiek.

Voor de aanpak van uw klachten vormt hij samen met U een soort werkgroepje. U brengt zelf kennis in van uw eigen persoonlijk leven; José brengt inzichten vanuit de psychologie aan. Hij maakt daarbij gebruik van de technieken van cognitieve gedragstherapie, EMDR en Hypnose. 

Tel nr. José: 0485 073 153

Martine Missotten

Martine behaalde haar diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven en is binnen de praktijk werkzaam als erkend klinisch psycholoog (Psychologencommissie en VVKP). Als psycholoog in opleiding heeft ze haar stage gedaan in het UZ Leuven, campus Gasthuisberg, op een afdeling voor eetstoornissen. Dit, en haar huidig werk als zelfstandige psycholoog, heeft ervoor gezorgd dat zowel jongeren als volwassenen bij haar terecht kunnen met uiteenlopende klachten of problematieken. In de praktijk biedt ze dan ook een behandelaanbod aan voor mensen met onder andere stemmingsproblemen, eetproblemen, angst- en dwangklachten, verlies en rouwverwerking, burn-out, laag zelfbeeld en relationele problemen.

Als hulpverlener streeft Martine naar het creëren van een warme en vertrouwelijke setting, een goede therapeutische relatie en een op maat gemaakte behandeling. Vanuit de vertrouwensrelatie wil ze samen met u op zoek gaan naar mogelijke manieren om uw klachten te verlichten, moeilijkheden een plaats te kunnen geven of zelfs te overwinnen. Haar aanpak leunt het meeste aan bij de cognitieve gedragstherapie, verder ondersteund door acceptance and commitment therapy (ACT) en positieve psychologie.

Tel nr. Martine: 0475 68 02 91

Eline Geusens

 

 

 

 

 

 

Eline behaalde haar master diploma psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Daarnaast behaalde ze haar postgraduaat autisme en (rand-)normale begaafdheid aan de UCLL Diepenbeek. Haar stage volbracht ze in het Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding te Maaseik. Na het afstuderen deed Eline verscheidene jaren ervaring op in het onderwijs, gaande van CLB’s, het buitengewoon onderwijs en het ondersteuningsnetwerk. Tevens volgde ze een opleiding tot voedingsdeskundige. In de afgelopen jaren deed ze ervaring op in diagnostiek, begeleiden van kinderen en jongeren met zeer uiteenlopende problemen en sociale vaardigheid- en assertiviteitstrainingen. Daarnaast deed ze in het verleden ook klinische ervaring op in een multidisciplinaire groepspraktijk en in haar eigen privépraktijk. 

Eline werkt oplossingsgericht. Ze legt daarom graag de focus op de sterktes en krachten van elk kind. Ze vindt het daarbij belangrijk om niet alleen te vertrekken vanuit de hulpvragen, zorgen en verwachtingen van u als ouders maar ook nauw aan te sluiten bij de hulpvraag, zorgen en verwachtingen van uw kind. Daarnaast ziet ze samenwerking met het netwerk rondom het kind als essentieel in de behandeling van de problemen.

Tel nr. Eline: 0497 73 19 75

Evelien Leurs

 

 

 

 

 

 

Evelien behaalde haar diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven) en is binnen de praktijk werkzaam als erkend klinisch psycholoog (Psychologencommissie en VVKP). Ze is in opleiding tot Klinisch Psychodiagnosticus voor kinderen en jongeren aan de KU Leuven. Ze liep stage in het Universitair Psychiatrisch Centrum in Kortenberg. 

Na het afstuderen voerde Evelien neuropsychologisch onderzoek uit bij ouderen in het Ziekenhuis Oost-Limburg. Hierna is ze gaan werken als leerlingbegeleiding binnen het Buitengewoon Secundair Onderwijs voor type 3 en type 9 leerlingen. Naast haar werk binnen de school, is ze sinds enkele jaren werkzaam binnen een groepspraktijk in Maasmechelen. Hier voert ze diagnostisch onderzoek uit en biedt ze psychologische begeleiding aan aan kinderen en jongeren. 

Door haar brede ervaring biedt ze diagnostisch onderzoek aan voor diverse hulpvragen (o.a. aandachtmoeilijkheden, autisme, angsten, stemmingsstoornissen, etc.). Daarnaast biedt ze een begeleidingsaanbod aan met o.a. gedragsmoeilijkheden, angst, sociale vaardigheden, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Tijdens de begeleiding hecht Evelien veel waarde aan het luisteren naar uw hulpvragen, het samen op zoek gaan naar het verlichten van klachten en er beter mee leren omgaan. Hierbij gebruikt ze technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT). 

Tel nr. Evelien: 0498 84 60 61