Joyce Deneer

Joyce behaalde haar diploma aan de Universiteit Maastricht (NL) en is binnen de praktijk werkzaam als klinisch psycholoog. Ze is in opleiding tot Integratief Psychotherapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Ze liep haar klinische stage bij RIAGG-Maastricht, afdeling Persoonlijkheidsstoornissen en Interpersoonlijke problematiek. Hier behaalde ze ook haar aantekening Testdiagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek en intelligentieonderzoek).

Na haar afstuderen is Joyce jongeren en volwassenen gaan behandelen met uiteenlopende klachten. Dit deed ze in eerste instantie in huisartspraktijken waar ze cliënten zag met allerlei psychische problematieken. Ook verzorgde ze groepstrainingen en bleef ze, in het kader van een werkervaringsplek, werkzaamheden uitvoeren bij RIAGG-Maastricht. Hierna is ze gaan werken bij een specialistische instelling voor cliënten met chronische rug- en nekklachten met daarnaast bijkomende psychische klachten. Ook hier verzorgde ze regelmatig informatieavonden over onder andere de omgang met en behandeling van chronische pijn. Joyce werkte voorheen als klinisch psycholoog bij de Praktijk voor Gedragstherapie en bij het Centrum voor Eetstoornissen in Ham, Limburg.

Door haar brede ervaring biedt zij een ruim behandelaanbod voor mensen met onder andere stemmingsproblemen, angst- en dwangklachten, pijn- en vermoeidheidsklachten, burn-out, relatieproblemen, slaapproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. Zij verzorgt mede het persoonlijkheidsonderzoek binnen de praktijk.

Joyce vindt het belangrijk om nauw aan te sluiten bij uw eigen hulpvragen. Samen met u gaat zij op zoek naar een manier om uw klachten te verlichten en er beter mee om te gaan. Zij gebruikt hiervoor met name technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

 

Jojanneke Bivert-Hoogenhout 

Jojanneke Bivert-Hoogenhout is werkzaam als klinisch psycholoog bij adolescenten, volwassenen en ouderen met psychische klachten. Zij behaalde haar diploma aan de Universiteit van Maastricht (NL). Haar klinische stage liep zij bij PsyQ Maastricht, afdeling angststoornissen. Hier behaalde zij tevens haar aantekening Testdiagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek en intelligentieonderzoek).

Na haar afstuderen is Jojanneke jongeren, volwassenen en ouderen gaan behandelen binnen verschillende  huisartsenpraktijken. Hier behandelde zij de meest uiteenlopende psychische klachten, waarbij de hulpvraag van  de cliënt centraal stond. Hierna is ze gaan werken bij een specialistische instelling voor cliënten met chronische rug- en nekklachten met daarnaast bijkomende psychische klachten zoals depressie, angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

De afgelopen jaren heeft Jojanneke een brede ervaring in uiteenlopende psychische klachten opgedaan. In de praktijk biedt zij dan ook een ruim behandelaanbod aan met onder andere angst- en dwangklachten, stemmingsproblemen, burn-out, pijn- en vermoeidheidsklachten, relatieproblemen, slaapproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. Verder verzorgt zij mede het persoonlijkheidsonderzoek binnen de praktijk.

Uw hulpvraag is erg belangrijk voor uw therapie en Jojanneke zal er dan ook voor zorgen dat de behandeling nauw aan sluit op uw hulpvragen. Therapie is een samenwerking waarbij gezocht wordt naar een manier om uw klachten te verlichten en om er beter mee om te gaan. Jojanneke gebruikt hiervoor met name technieken uit de cognitieve gedragstherapie en schematherapie.

Onze therapeuten scholen zich continu bij om ervoor te zorgen dat u de meest optimale zorg krijgt. Zij hebben zich bijgeschoold op het gebied van onder andere de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, acceptance and commitment therapy (ACT), en oplossingsgericht werken.