Joyce Deneer

Joyce behaalde haar diploma aan de Universiteit Maastricht (NL) en is binnen de praktijk werkzaam als klinisch psycholoog. Ze is in opleiding tot Integratief Psychotherapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Ze liep haar klinische stage bij RIAGG-Maastricht, afdeling Persoonlijkheidsstoornissen en Interpersoonlijke problematiek. Hier behaalde ze ook haar aantekening Testdiagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek en intelligentieonderzoek).

Na haar afstuderen is Joyce jongeren en volwassenen gaan behandelen met uiteenlopende klachten. Dit deed ze in eerste instantie in huisartspraktijken waar ze cliënten zag met allerlei psychische problematieken. Ook verzorgde ze groepstrainingen en bleef ze, in het kader van een werkervaringsplek, werkzaamheden uitvoeren bij RIAGG-Maastricht. Hierna is ze gaan werken bij een specialistische instelling voor cliënten met chronische rug- en nekklachten met daarnaast bijkomende psychische klachten. Ook hier verzorgde ze regelmatig informatieavonden over onder andere de omgang met en behandeling van chronische pijn. Joyce werkte voorheen als klinisch psycholoog bij de Praktijk voor Gedragstherapie en bij het Centrum voor Eetstoornissen in Ham, Limburg.

Door haar brede ervaring biedt zij een ruim behandelaanbod voor mensen met onder andere stemmingsproblemen, angst- en dwangklachten, pijn- en vermoeidheidsklachten, burn-out, relatieproblemen, slaapproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. Zij verzorgt het persoonlijkheidsonderzoek binnen de praktijk.

Joyce vindt het belangrijk om nauw aan te sluiten bij uw eigen hulpvragen. Samen met u gaat zij op zoek naar een manier om uw klachten te verlichten en er beter mee om te gaan. Zij gebruikt hiervoor verschillende technieken uit bijvoorbeeld de cliëntgerichte psychotherapie, cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance and commitment therapy (ACT). Welke behandelvorm gebruikt wordt, hangt af van uw eigen stijl en behoefte.

Tel nr. Joyce: 0494 860 830

José Raets

José behaalde zijn diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven en is binnen de praktijk werkzaam als erkend klinisch psycholoog (VVKP Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen) Hij is erkend gedragstherapeut (VVGT Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie) en erkend hypnotherapeut (VHYP Vlaamse Wetenschappelijke vereniging voor Hypnotherapie)

Hij bundelt meer dan veertig jaar ervaring als klinisch psycholoog Volwassenen in het centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) in Maasmechelen en twintig jaar als zelfstandig gevestigde psycholoog in Maaseik.

Deze ervaring blijft hij inzetten voor mensen met klachten van Angst, Depressie, Rouw en verlies, Stress, Trauma en Persoonlijkheidsproblematiek.

Voor de aanpak van uw klachten vormt hij samen met U een soort werkgroepje. U brengt zelf kennis in van uw eigen persoonlijk leven; José brengt inzichten vanuit de psychologie aan. Hij maakt daarbij gebruik van de technieken van cognitieve gedragstherapie, EMDR en Hypnose. 

Tel nr. José: 0485 073 153

Rachel Aendekerk

Rachel is werkzaam in de praktijk als psychotherapeut. Ze behaalde haar diploma bachelor klinische psychologie aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen en haar master seksuologie aan de KULeuven. Hierbij liep ze haar stages bij de PAAZ in het Mariaziekenhuis te Overpelt en op de oncologie afdeling van het Sint-Augustinus Ziekenhuis te Wilrijk.

Na haar afstuderen is Rachel individuen en koppels met seksuele klachten gaan behandelen. Dit deed ze in haar privépraktijk. Ook heeft ze de vierjarige therapieopleiding Emotion Focused Therapie (EFT) te Gent (Focus on Emotion) afgerond. Hierbij volgde ze masterclasses in complex trauma en angst en een meerdaagse empathietraining. Deze geleerde houding en technieken past ze toe in haar behandelingen.

De afgelopen jaren heeft Rachel een brede ervaring in het behandelen van  uiteenlopende klachten opgedaan. In de praktijk biedt ze dan ook een ruim behandelaanbod aan met onder andere emotionele verwerkingsmoeilijkheden (depressie, angst, trauma, rouw en burn-out), morele en existentiële moeilijkheden, en psychisch lijden door lichamelijke klachten. Verder biedt ze ook zorg aan seksuele problemen en relationele problemen.

Rachel vindt het belangrijk om met veel zorg te luisteren naar uw hulpvraag. Samen met u gaat ze op zoek naar een manier om uw klachten te verlichten en er beter mee om te gaan. Hierbij richt ze zich op uw ervaringen en emoties. Rachel gebruikt hiervoor met name technieken uit de emotion focused therapie.

Tel nr. Rachel: 0473 692 416